Palliatieve zorg

Palliatief terminale zorg

Thuiszorg De ZorgSter biedt professionele zorg en begeleiding in de laatste levensfase.

Het is zeer ingrijpend voor naasten om te horen dat u of uw naaste niet meer beter zult worden. Ook al is geen genezing meer voor u of uw naaste mogelijk, er zijn verschillende behandel- en zorgmogelijkheden om uw klachten te verlichten en lijden te voorkomen. Onze zorg is niet alleen lichamelijke zorg. Er is bij ons ook professionele aandacht voor wat het betekent voor u en/of uw naasten en bij het dagelijks functioneren. En op gepaste momenten is er alle ruimte voor humor en plezier maken, en/of voor begeleiding en zorg bij uitjes buiten de deur. Ons doel is bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.

In de brochure Palliatieve Zorg Informatie voor patiƫnten en hun naasten wordt u een overzicht aangereikt van verschillende zorgverleners die betrokken kunnen zijn. Daarnaast kan de brochure u en uw naasten helpen bij beslissingen over de soort van zorg die u wenst en de manier waarop deze voor u georganiseerd kan worden door Thuiszorg De Zorgster.

Ook in uw laatste levensfase mag u rekenen op de Palliatieve zorg van Thuiszorg De ZorgSter. Thuiszorg De ZorgSter biedt u professionele zorg met de juiste deskundigheid en empathie, op gepaste afstand maar toch met voldoende nabijheid. Wij zijn altijd in samenwerking met uw naasten en/of vrijwilligers en uw huisarts

Menu